top of page
Crist Rei
WEB Calendari recollida Inca PORTA A POR
Logo alternatiu campanya recollida electiva de residus a Inca
Sant Francesc, Es Molins i el centre
Resta del nucli urbà
Zona Rural

A continuació s'explica el servei a cada un dels barris. S'ha de tenir en compte que a cada barri es pot disposar d'un descompte a la taxa de residus.

Per a més informació llegiu l'apartat corresponent al vostre barri.

CRIST REI i SON AMONDA

 

Descripció dels serveis

  • La recollida es fa porta a porta: es recolleixen totes les fraccions (orgànica, cartó i paper, envasos lleugers, envasos de vidre i rebuig) a la  porta de casa seva respectant un calendari setmanal.

  • La nova Deixalleria està ubicada al camí vell de Santa Magdalena (davant l'escorxador) i obri tots els dies de 8h a 20h. La deixalleria mòbil que estarà estacionada per la ciutat en uns llocs i horaris predeterminats.

  • Pròximament s'obriran unes àrees d'aportació vigilades als afores del nucli urbà d'Inca on es podran utilitzar en casos d'emergència. Per a accedir a a les àrees d'aportació vigilades serà indispensable la la tarja unipersonal Tu fas Inca i intransferible que estarà disponible a l'Ajuntament.

Bonificacions a Crist Rei i Son Amonda

Per tal de poder beneficiar-se dels descomptes és necessari presentar aquest formulari a l'Ajuntament. Aquestes bonificacions beneficiaran aquells habitatges que reciclin l'orgànica i separin correctament la resta de fraccions.

 

CALENDARI DE RECOLLIDA SELECTIVA DE RESIDUS PORTA A PORTA A CRIST REI I SON AMONDA (aquí per descarregar)

    

CENTRE DE LA CIUTAT

Descripció del servei

  • Es realitza un sistema de recollida porta a porta mixt : es recolleixen totes les fraccions (paper i cartró, envasos lleugers, envasos de vidre i rebuig) a la  porta de ca vostra respectant un calendari setmanal, a excepció de l'orgànica, la qual disposarà d'uns contenidors distribuits al carrer.

  • La nova Deixalleria està ubicada al camí vell de Santa Magdalena (davant l'escorxador) i obri tots els dies de 8h a 20h. La deixalleria mòbil que estarà estacionada per la ciutat en uns llocs i horaris predeterminats.

  • Pròximament s'obriran unes àrees d'aportació vigilades als afores del nucli urbà d'Inca que es podran utilitzar en casos d'emergència. Per a accedir a a les àrees d'aportació vigilades serà indispensable la tarja unipersonal Tu fas Inca que estarà disponible a l'Ajuntament.

Bonificacions

Per tal de poder beneficiar-se dels descomptes és necessari presentar aquest formulari a l'Ajuntament. Aquestes bonificacions beneficiaran aquells habitatges que separin correctament les fraccions.

CALENDARI DE RECOLLIDA SELECTIVA DE RESIDUS PORTA A PORTA MIXT A LA ZONA CENTRE DE LA CIUTAT

                    (aquí per descarregar)

RESTA DEL NUCLI URBÀ

Descripció del servei

  • La recollida dels residus es realitza en àrees d’aportació que compten amb 5 contenidors per a cada una de les fraccions (orgànica, paper i cartró, envasos lleugers, envasos de vidre i rebuig). Cal respectar els horaris d'ús de cada un dels contenidors.  Per a fer ús del contenidor de l'orgànica i la deixalleria serà necessari obtenir la tarja unipersonal Tu fas Inca a l'Ajuntament.

  • La nova Deixalleria està ubicada al camí vell de Santa Magdalena (davant l'escorxador) i obri tots els dies de 8h a 20h. La deixalleria mòbil que estarà estacionada per la ciutat en uns llocs i horaris predeterminats.

  • Pròximament s'obriran unes àrees d'aportació vigilades als afores del nucli urbà d'Inca que es podran utilitzar en casos d'emergència. Per a accedir a a les àrees d'aportació vigilades serà indispensable també la tarja unipersonal Tu fas Inca  i intransferible que estarà disponible a l'Ajuntament.

Bonificacions

Per tal de poder beneficiar-se dels descomptes és necessari presentar aquest formulari a l'Ajuntament. Aquestes bonificacions beneficiaran aquells habitatges que aportin la matèria orgànica correctament al contenidor.

 

ZONA RURAL

Descripció del servei

A la zona rural es reteriran tots els contenidors existents i els residus s'hauran de depositar a la Deixalleria i a les Àrees d'Aportació Vigilades que s'estan construint en aquest moments.

Bonificacions

Per tal de poder beneficiar-se dels descomptes a la zona rural és necessari presentar aquest formulari a l'Ajuntament. Aquestes bonificacions beneficiaran aquells habitatges que separin correctament les fraccions.

1901-Mapa-resum-recollida-Inca.png

Mapa resum del nou servei de recollida de residus a Inca

Recollida porta a porta de residus.

 

Recollida porta a porta de residus al polígon.

 

Recollida porta a porta mixta de residus i contenidors d’orgànica distribuïts als carrers.

 

Punts de recollida de residus amb cinc contenidors distribuïts pel carrer.

Deixalleria permanent: per a residus voluminosos i especials domèstics.

 

Deixalleria mòbil: furgoneta itinerant per a la recollida de residus especials (oli, petits electrodomèstics, electrònics, piles, etc). Es poden consultar les ubicacions a la web.

 

Àrees d’aportació vigilada: s’hi poden deixar residus de les cinc fraccions.

Servei de recollida de residus voluminosos i trastos vells domèstics cridant al telèfon gratuït 900 105 970. 

Mapa
WEB Calendari centre Ciutat CAT.png
1901-Imatge-foto-deixalleria-mòbil.png

La deixalleria mòbil és un vehicle adaptat per a la  recollida de petites quantitats de residus especials domèstics.

Consultau a continuació  els horaris i ubicacions.

Nou_fulletó_deixalleria_mòbil_CAT_ANT.jp
Screen Shot 2018-08-30 at 13.51.26.png
Deixalleria mòbl
bottom of page